24 Οκτωβρίου 2014

Πορτοκαλόπιτα διαίτης

Παρασκευή, Οκτωβρίου 24, 2014

Πορτοκαλόπιτα,διαίτης

Υλικά:
1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
4 αυγά
1 ποτύρι καλαμποκέλαιο
1 φλυτζ ζάχαρη
1-2 βανίλιες
1 φακελάκι baking powder
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι

Για το σιρόπι:
2 ποτήρια νερό
1 ποτύρι χυμό πορτοκαλιού
2 ποτήρια ζάχαρη
Ξυλαράκια κανέλας
Φλούδα πορτοκάλι
                                                           Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός από τα φύλλα και τα χτυπάμε με το σύρμα. Παίρνουμε ένα ένα τα φύλλα κρούστας και τα βουτάμε στο μείγμα, τα τσαλακώνουμε και μετά τα βάζουμε σε βουτυρωμένο πυρέξ ή σε ταψί. Ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς για 30-35 λεπτά. Αφού κρυώσει η πορτοκαλόπιτα την κόβουμε, φτιάχνουμε το σιρόπι και το ρίχνουμε από πάνω. Συνδυάστε το με παγωτό βανίλια.

Written by

Το blogs αυτό δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της γυναίκας σε θέματα που την απασχολούν όπως η υγεία, η ομορφιά, οι σχέσεις και το σεξ, διάφορες έρευνες, ταξίδια και μαγειρική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 - 2014 e-womenmagazine. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top