Υλικά:
700 γραμ αρακάς
2 πατάτες κομμένες σε κυβάκια
1 κρεμμύδι ψηλοκομμένο
1 σπιτικός ζωμός knorr λαχανικών
6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
½ μικρό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
½ φλυτζ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Χυμός από 2 λεμόνια
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Αχνίζουμε το κρεμμύδι και τα κρεμμυδάκια με το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά έως ότου γίνουν διαφανή. Προσθέτουμε τις πατάτες και τον αρακά, στη συνέχεια βάζουμε στην κατσαρόλα ένα ποτήρι νερό, τον σπιτικό ζωμό και το αλατοπίπερο. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά. Λίγο πριν το σερβίρισμα προσθέτουμε στο φαγητό το χυμό λεμόνι και τον άνηθο ψιλοκομμένο.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου