6 Σεπτεμβρίου 2014

Αρακας λαδερος λεμονατος

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 06, 2014


Υλικά:
700 γραμ αρακάς
2 πατάτες κομμένες σε κυβάκια
1 κρεμμύδι ψηλοκομμένο
1 σπιτικός ζωμός knorr λαχανικών
6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
½ μικρό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
½ φλυτζ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Χυμός από 2 λεμόνια
Αλάτι, πιπέρι
                                                   Εκτέλεση:
Αχνίζουμε το κρεμμύδι και τα κρεμμυδάκια με το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά έως ότου γίνουν διαφανή. Προσθέτουμε τις πατάτες και τον αρακά, στη συνέχεια βάζουμε στην κατσαρόλα ένα ποτήρι νερό, τον σπιτικό ζωμό και το αλατοπίπερο. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά. Λίγο πριν το σερβίρισμα προσθέτουμε στο φαγητό το χυμό λεμόνι και τον άνηθο ψιλοκομμένο.

Written by

Το blogs αυτό δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της γυναίκας σε θέματα που την απασχολούν όπως η υγεία, η ομορφιά, οι σχέσεις και το σεξ, διάφορες έρευνες, ταξίδια και μαγειρική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 - 2014 e-womenmagazine. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top