1 Ιουνίου 2014

Φιλετο τσιπουρας αχνιστο με ντοματα και καππαρη

Κυριακή, Ιουνίου 01, 2014

Φιλετο,τσιπουρας,αχνιστο,ντοματα,καππαρη,κρεμμυδια,πιπεριες,ριγανη,αλατι

Υλικά:
12 φιλέτα τσιπούρας (από 6 ψάρια)
500 γραμ ντοματίνια σε κυβάκια
2 πιπεριές σε κυβάκια
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο
½ ματσάκι μαιντανός ψιλοκομμένος
1 φλυτζ κάππαρη
Χυμός από 2-3 λεμόνια
½ φλυτζ ελαιόλαδο
Λίγη ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
                                                                     Εκτέλεση:
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και απλώνουμε τα μισά σε ένα ταψί αλειμμένο με λίγο ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα ντοματίνια, τον μαιντανό, το σκόρδο, τις πιπεριές, το κρεμμύδι, την κάππαρη και την ρίγανη. Απλώνουμε το μισό μίγμα πάνω στα φιλέτα και καπακώνουμε με τα υπόλοιπα. Αλατοπιπερώνουμε, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και τον χυμό από τα λεμόνια και καλύπτουμε με τη λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις, στους 250 βαθμούς για 30-40 λεπτά.

Written by

Το blogs αυτό δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της γυναίκας σε θέματα που την απασχολούν όπως η υγεία, η ομορφιά, οι σχέσεις και το σεξ, διάφορες έρευνες, ταξίδια και μαγειρική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 - 2014 e-womenmagazine. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top