19 Μαΐου 2014

Σάρτη Χαλκιδικής

Δευτέρα, Μαΐου 19, 2014

Σάρτη,Χαλκιδικής,θεσσαλονικη,ξενοδοχεια,ταβερνα,αθως,αγιο ορος,παραλια,καβουροτρυπες

Η πανέμορφη Σάρτη είναι ένας οικισμός στο νότιο άκρο της χερσονήσου της Σιθωνίας, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής. Η Σάρτη αντικρύζει το Άγιο Όρος με το επιβλητικό όρος Άθως να ξεχωρίζει. Είναι μια όμορφη διαδρομή ανάμεσα στο βουνό και στη θάλασσα. Είναι περίπου 140 χλμ από τη Θεσσαλονίκη.
Για τη διαμονή σας υπάρχουν ξενοδοχεία και πιο πολύ ενοικιαζόμενα δωμάτια σε διάφορες τιμές ανάλογα με το τι ζητάτε.

Έχει αρκετές ταβέρνες στον παραλιακό της δρόμο αλλά και μέσα στον πεζόδρομό της. Επίσης υπάρχουν πολλές καφετέριες και μπαράκια για τη νυχτερινή σας διασκέδαση. Κάντε τη βόλτα σας στον πεζόδρομο όπου τους καλοκαιρινούς μήνες έχει πάρα πολλούς τουρίστες. Διάφορα μαγαζάκια, φαγάδικα υπάρχουν εκεί για να κάνουν τη βόλτα σας όμορφη.

Σάρτη,Χαλκιδικής,θεσσαλονικη,ξενοδοχεια,ταβερνα,αθως,αγιο ορος,παραλια,καβουροτρυπες


Όσο για τις παραλίες της Σάρτης είναι πανέμορφες, καθαρές και αρκετά ρηχές αν πάτε με τα παιδάκα σας. Κοντά στη Σάρτη βρίσκεται η Συκιά, επισκεφθείτε την έχει κάποιες ταβερνούλες προς το τέλος της παραλίας όπου υπάρχει ένας δρόμος που οδηγεί στο Τουρκολίμανο αλλά γενικά έχει και πολύ ωραία θάλασσα. Επίσης πάτε στην εκπληκτική παραλία Καβουρότρυπες όπου βρίσκεται κοντά στον Αρμενιστή, άλλο ένα μέρος που μπορείται να πάτε στην παραλία που βρίσκεται μπροστά στο κάμπινγκ. Εκεί κοντά βρίσκεται και το Πλατανίτσι. Πραγματικά όμως οι Καβουρότρυπες είναι από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας, τα νερά της είναι εκπληκτικά.

Σάρτη,Χαλκιδικής,θεσσαλονικη,ξενοδοχεια,ταβερνα,αθως,αγιο ορος,παραλια,καβουροτρυπες

Η Σάρτη είναι ένα μαγευτικό μέρος με όμορφες παραλίες για εξερέυνηση και πολλά ακόμα μέρη γύρω που μπορείτε να επισκεφθείτε χωρίς να πλήξετε ούτε μια στιγμή.

Written by

Το blogs αυτό δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της γυναίκας σε θέματα που την απασχολούν όπως η υγεία, η ομορφιά, οι σχέσεις και το σεξ, διάφορες έρευνες, ταξίδια και μαγειρική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 - 2014 e-womenmagazine. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top