5 Μαΐου 2014

Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα με τη σωστή διατροφή

Δευτέρα, Μαΐου 05, 2014

διατροφη,κυτταριτιδα,διαιτα,κιλα,πορτοκαλι,φλοιος,βιταμινη,λιπος,αβοκαντο,μουρα,γιαουρτι,τονος,ντοματες,γλυκοπατατες

Αν έχετε ένα σωστό τρόπο διατροφής δεν θα χάσετε μόνο τα έξτρα κιλά που μπορεί να σας ταλαιπωρούν, αλλά θα διώξετε και την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Οι παρακάτω τροφές θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το στόχο σας ειδικά τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι.

Αβοκάντο
Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και μειώνει το πρήξιμο, δηλαδή τη φλεγμονή του λιπώδους ιστού, που προκαλεί την κυτταρίτιδα.

Μούρα
Τα μούρα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και βοηθούν στην αποβολή τοξινών, μειώνοντας τα ποσοστά λίπους στο σώμα.

Γιαούρτι
Το γιαούρτι είναι πλούσιο σε υγιεινά βακτήρια, που βοηθούν να διατηρείται σταθερό τα επίπεδα του ph στο έντερο και βελτιώνουν την πέψη. Έχει υψηλές τιμές σε ασβέστιο και πρωτείνη που επιταχύνουν τον ρυθμό του μεταβολισμού.

Ντομάτες
Οι ντομάτες έχουν ίνες γι’ αυτό βοηθούν στη ρύθμιση της δυσκοιλιότητας που θα βοηθήσει στη διατήρηση της επίπεδης κοιλιάς.

Γλυκοπατάτες
Η γλυκοπατάτα περιέχει β-καροτίνη που συμβάλλει στην αναγέννηση του δέρματος και προστατεύει από τις βλάβες των ηλιακών ακτίνων.

Τόνος
Ο τόνος είναι πλούσιος σε σελήνιο, βοηθά στη διατήρηση της υγείας του δέρματος και δρα κατά των σημαδιών.

Written by

Το blogs αυτό δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της γυναίκας σε θέματα που την απασχολούν όπως η υγεία, η ομορφιά, οι σχέσεις και το σεξ, διάφορες έρευνες, ταξίδια και μαγειρική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 - 2014 e-womenmagazine. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top