28 Μαρτίου 2014

Ροζ μακιγιάζ βήμα-βήμα

Παρασκευή, Μαρτίου 28, 2014

Ροζ μακιγιάζ βήμα-βήμα | e-womenmagazine.blogspot.gr

Θέλετε ένα total pink μακιγιάζ να σας συνοδεύει σε κάθε σας εμφάνιση; Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για ένα όμορφο αποτέλεσμα.

1. Σε δέρμα καθαρό εφαρμόστε λίγο υγρό make up για να δώσετε ένα όμορφο τελείωμα χωρίς ατέλειες στην επιδερμίδα σας. Στη συνέχεια απλώστε μια ροζ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο.

2. Αφού απλώσετε τη ροζ σκιά στη συνέχεια βάλτε μια στρώση μαύρης μάσκαρας στα πάνω και κάτω βλέφαρα. Αφήστε την να στεγνώσει και ολοκληρώστε με μια ακόμα στρώση στα πάνω βλέφαρα.

3. Με ένα μεγάλο πινέλο εφαρμόστε  ψηλά στα ζυγωματικά και μέχρι τους κροτάφους λίγο ροζ ρουζ. Για έξτρα ένταση, απλώστε λίγο ακόμα ρουζ με κυκλικές κινήσεις γύρω από τα μήλα του προσώπου.

4. Επιλέξτε ένα ενυδατικό κραγιόν σε ροζ-φούξια απόχρωση και απλώστε το καλά στα χείλη σας.
Έχετε έτοιμο ένα total pink μακιγιάζ ιδανικό για να το έχετε σε κάθε πρωινή ή βραδινή εμφάνισή σας. Επίσης μπορείτε να συμπληρώσετε στο look σας ένα ροζ βερνίκι νυχιών που θα σας κάνει ακόμα πιο όμορφη και νεανική την εμφάνισή σας.

Written by

Το blogs αυτό δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της γυναίκας σε θέματα που την απασχολούν όπως η υγεία, η ομορφιά, οι σχέσεις και το σεξ, διάφορες έρευνες, ταξίδια και μαγειρική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 - 2014 e-womenmagazine. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top