23 Δεκεμβρίου 2013

Τι να φορέσετε στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 23, 2013

e-womenmagazine - Τι να φορέσετε στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν

Τα φορέματα την περίοδο των εορτών έχουν την τιμητική τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βάλετε παντελόνι, ανάλογα πως νιώθετε εσείς ωραία. Όσον αφορά το χρώμα αυτό θα το επιλέξετε εσείς ανάλογα με το γούστο σας, ενδεικτικά σας αναφέρω κάποια χρώματα όπως κόκκινο, μωβ, μπλε σκούρο, μπορντό, χρυσό, ασημί, μαύρο και καφέ.

Τώρα αν το φόρεμα είναι κοντό ή μακρύ θα το κρίνετε εσείς ανάλογα και με την περίσταση. Αν είναι κάτι επίσημο το μακρύ φόρεμα είναι προτιμότερο. Δεν χρειάζετε να είναι καινούργιο το ρούχο που θα επιλέξετε, φορέστε τα αγαπημένα σας ρούχα κι ας μην είναι τελευταίας κολεξιόν, σημασία έχει να νιώθετε άνετα εσείς με τα ρούχα που φοράτε.

Τα παπούτσια σας φροντίστε να είναι σε καλή κατάσταση γι’ αυτό λίγες μέρες πριν δείτε τα. Φορέστε ένα ωραίο κλασσικό χρώμα παλτό, κρατήστε ένα μικρό τσαντάκι και φορέστε εντυπωσιακά κοσμήματα που θα κάνουν την εμφάνισή σας ξεχωριστή.

Μην παραλείψετε να κάνετε ένα κομψό χτένισμα, ακόμα κι αν δεν πηγαίνετε κομμωτήριο, για τα Χριστούγεννα επισκεφθείτε το, εκτός αν μπορείτε να τα φτιάξετε μόνη σας. Το μακιγιάζ σας να μην είναι πολύ έντονο, συνδυάστε το ανάλογα με το χρώμα του ντυσίματός σας. Τέλος ολοκληρώστε την εμφάνισή σας κάνοντας ένα εντυπωσιακό μανικιούρ με έντονα χρώματα και γκλίτερ. Καλά Χριστούγεννα.

Written by

Το blogs αυτό δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της γυναίκας σε θέματα που την απασχολούν όπως η υγεία, η ομορφιά, οι σχέσεις και το σεξ, διάφορες έρευνες, ταξίδια και μαγειρική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 - 2014 e-womenmagazine. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top