19 Δεκεμβρίου 2013

Ο Μύλος των Ξωτικών

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 19, 2013

e-womenmagazine.blogspot.gr - Ο Μύλος των Ξωτικών

Ο Μύλος των Ξωτικών είναι ένα παραμυθένιο, όμορφο χριστουγεννιάτικο χωριό στην περιοχή των Τρικάλων, στον παλιό Μύλο Ματσόπουλου. Εκεί θα δείτε τον Αι-Βασίλη με τα ξωτικά του, την καλή νεράιδα των Χριστουγέννων, τον Σκρούτζ με το εργοστάσιο σοκολάτας, το αχυρένιο ταχυδρομείο κι’ έτσι μια μεγάλη παρέα θα δημιουργηθεί κάνοντας τα παιδάκια σας κι’ εσάς τους ίδιους χαρούμενους. Βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείπουν πολλά αγαπημένα γλυκίσματα των παιδιών και πολλά παιχνίδια.

e-womenmagazine.blogspot.gr - Ο Μύλος των Ξωτικών

Εκεί θα δείτε το σπίτι του Αι-Βασίλη, το πιο όμορφο και αγαπημένο μέρος των παιδιών. Θα περάσετε από όμορφα σοκάκια, πάνω από το ποτάμι που συνδέει μια γέφυρα με το σπίτι του Αι-Βασίλη, θα νιώσετε σαν να είσαστε σε ένα μικρό νησάκι. Είναι ένα μοναδικό δεντρόσπιτο που θα σας μαγέψει, τα παιδάκια σας θα μπορέσουν να δουν και να μιλήσουν με τον αγαπημένο τους Αι-Βασίλη αλλά και να φωτωγραφηθούνε μαζί του.

Επίσης εκεί θα συναντήσετε το εργοστάσιο σοκολάτας του Αι-Βασίλη όπου οικοδεσπότης του είναι ο Σκρουτζ.  Μαζί με την καλή νεράιδα θα μοιράσουν νόστιμες λιχουδιές σε όλους τους επισκέπτες μικρούς και μεγάλους.

e-womenmagazine.blogspot.gr - Ο Μύλος των Ξωτικών


Στα παιδάκια αρέσει πολύ η ζωγραφική του προσώπου  και γι’ αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει από το Μύλο των Ξωτικών. Σε ένα ξύλινο σπίτάκι τα ΄΄ξωτικά΄΄ θα ζωγραφίσουν τα προσωπάκια των παιδιών σας με οικολογικά χρώματα και τη μαγική αστερόσκονη ότι αυτά ζητήσουν.

Ανήμερα των Χριστουγέννων και για πέντε μέρες τα παιδάκια θα μπορούν να ακούν την αφήγηση των αγαπημένων τους παραμυθιών στη Σοφίτα του Μύλου Ματσόπουλου.
Πολλές εκδηλώσεις, διαγωνισμοί, δραστηριότητες για τα παιδιά και πολύ ξεφάντωμα σας περιμένουν στον πανέμορφο  Μύλο των Ξωτικών. Τα Τρίκαλα είναι μια όμορφη πόλη για να περάσετε τις μέρες των εορτών. Ζήστε μαγικά Χριστούγεννα στο ομορφότερο, παραμυθένιο χωριό.

Written by

Το blogs αυτό δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της γυναίκας σε θέματα που την απασχολούν όπως η υγεία, η ομορφιά, οι σχέσεις και το σεξ, διάφορες έρευνες, ταξίδια και μαγειρική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 - 2014 e-womenmagazine. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top